Rămâi conectat

Actualitate

Tânără de 18 ani accidentată de un autoturism pe o trecere de pietoni din Ocna Mureș

Publicat

în

Joi, 22 august 2024, în jurul orei 23.00, o tânără de 18 ani, din Ocna Mureș, în timp ce era angajată în traversarea străzii Mihai Eminescu din Ocna Mureș, pe trecerea de pietoni a fost surprinsă și accidentată de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul producerii accidentului.

În urma accidentului, tânăra a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

La scurt timp de la producerea accidentului, polițiștii au reușit să identifice autoturismul și pe conducătorul acestuia, un tânăr de 19 ani, din Ocna Mureș.

Acesta a fost testat cu privire la consumul de alcool și substanțe interzise, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Intervenție a pompierilor militari din Aiud și a SVSU Ocna Mureș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească de pe strada Minerilor

Publicat

în

Pompierii militari din Aiud și SVSU Ocna Mureș intervin pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească situată pe strada Minerilor din orașul Ocna Mureș.

Detașamentul de pompieri Aiud intervine în cooperare cu SVSU Ocna Mureș la un incendiu în Ocna Mureș pe strada Minerilor. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o anexă gospodarească. Forțe alocate: 1 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.

UPDATE:Incendiul a fost stins. A ars o anexă gospodarească (coteț), pe o suprafață de aproximativ 20mp. Fără victime”, a mai transmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 18 ani din Ocna Mureș, reținut de polițiști pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt

Publicat

în

Joi, 29 august 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Aiud pe numele unui tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureș, care este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Tânărul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, fiind bănuit de săvârșirea unor furturi din locuință, iar în perioada 1 iunie – 18 august 2024 ar fi săvârșit un alt furt dintr-o locuință din Ocna Mureș, în care ar fi pătruns prin efracție și din care ar fi sustras două televizoare și mai multe articole vestimentare.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 26 de ani din Ocna Mureș cercetat de polițiști, după ce a condus băut și s-a izbit cu autoturismul de un stâlp

Publicat

în

La data de 15 august 2024, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Ocna Mureș au intervenit pe raza localității Noșlac, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că un tânăr de 26 de ani, din orașul Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp, fiind provocate doar pagube materiale.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures