Rămâi conectat

Știri din zonă

Bărbat de 31 de ani din Unirea, condamnat la închisoare cu executare, reținut de polițiștii din Ocna Mureș și dus la Penitenciarul Aiud

Publicat

în

Miercuri, 23 octombrie 2024, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ocna Mureș au depistat și reținut un bărbat de 31 de ani, din localitatea Unirea, județul Alba, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 22 octombrie 2024, de către Judecătoria Aiud.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 135 de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire.

Bărbatul a fost depus în penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Bărbat din Sânbenic rănit grav, după ce și-a prins o mână într-un utilaj agricol

Publicat

în

Un bărbat din satul Sânbenic a fost rănit grav, în cursul după-amiezei zilei de miercuri, după ce și-a prins mâna într-o combină de recoltat porumb.

„Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu autospeciala de descarcerare în sat Sanbenedic, com. Fărău, la o persoană care și-ar fi prins unul dintre membrele superioare la un utilaj agricol de cultivat porumb (combină). La intervenție se deplasează si o ambulanță SAJ de la Ocna Mureș”, a transmis ISU Alba.

„Un bărbat de 64 de ani, din comuna Fărău, și-ar fi prins mâna la un utilaj agricol de cultivat porumb”, a transmis IPJ Alba.

UPDATE: „S-a reușit extragerea din utilajul agricol a persoanei de către pompierii militari. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru preluarea victimei (sex masculin) și transportul acesteia la UPU Tg. Mureș”, a mai transmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Tânăr de 22 de ani din Lunca Mureșului cercetat de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea fără permis un motoscuter neînmatriculat

Publicat

în

Marți, 8 octombrie 2024, în jurul orei 14.00, polițiștii Postului de Poliție Lunca Mureșului, în timp ce acționau pe raza localității Lunca Mureșului, au oprit, pentru control, un motoscuter care era condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar motoscuterul nu este înmatriculat în circulație.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere unui autovehicul neînmatriculat.

 

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Doi bărbați din Unirea sunt cercetați de polițiști, după ce și-ar fi agresat nepotul

Publicat

în

În dimineața zilei de sâmbătă, 5 octombrie 2024, polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Ocna Mureș au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 53 de ani, din comuna Unirea, cu privire la faptul că ar fi fost lovit de către nepotul său, în vârstă de 23 de ani, din Unirea.

Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că, în dimineața zilei de 5 octombrie 2024, bărbatul de 53 de ani, împreună cu fratele său, în vârstă de 52 de ani, s-ar fi deplasat în locul numit „Napi”, pe raza comunei Unirea, unde se afla tânărul de 23 ani, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu, l-ar fi agresat pe acesta.

Tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar polițiștii deplasați la fața locului au emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care le-au interzis celor doi bărbați să se apropie de nepotul lor.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures